A very necessary platform for marketing in Africa today

Pepe Marais, Founding Partner Joe Public United.

Our world – class Agenda

When it comes to speakers and format, we apply our relevance filter to make sure our world-class line-up gives you meaningful and practical insights in a high-energy format. Our presentations are mostly 15-minute ‘Ted Talk’ style with some exceptions.

Time

Slot period

Speaker

Company & Designation

Topic

}

8.30 – 8.45

15 mins

Gugulethu Mfuphi, Master of Ceremonies with
co-host Xolisa Dyeshana

Gugu Mfuphi– Award Winning Broadcaster & Financial Journalist. KayaBizz host on Kaya FM 95.9.

Xolisa Dyeshana– Group Creative Director,
Joe Public.

w

Intro.

}

8.48 – 9.08

20 mins

Maps Maponyane

Host, TV Presenter, Producer, Actor and Entrepreneur

w

Topic: Branding starts at home!  How relevant is your personal brand?

}

9.11 – 9.41

30 mins

Greg Hoffman
International Speaker
Portland, Oregon, United States

Global Brand Leader / Former NIKE CMO / Advisor / Speaker / Instructor / Author.

w

Topic: Emotion by Design.

}

9.44– 9.59

15 mins

Lebo Madiba

Founder, PR Powerhouse.

w

Topic: From Ho Hum to Headline. Make your Story Real and Relevant.

}

10.00 – 10.05

5 mins

Haydn Townsend

Managing Director, Accenture Interactive.

w

Five minutes up-close and relevant with Haydn Townsend.

}

10.08 – 10.18

10 mins

Commercial break

w

Screening of iconic ads, good and bad, going back to 1978. With DSTV Media Sales.

}

10.21– 10.51

30 mins

Kathryn Williams
International Speaker
Australia

Founder, KMINT.

w

Topic: How much is your idea worth? The relevance of ROI, Revenue and IP.

Followed by live Q&A with Faheem Chaudhry – Partner and Managing Director, M&C Saatchi Abel JHB.

}

10.54 – 11.09

15 mins

Sphe Vundla

Corporate Brand Director, SAB Corporate at Anheuser-Busch InBev.

w

Topic: Super RELEVANT topic to follow!

}

11.12 – 11.27

15 mins

Sadika Fakir

Integrated Media and Digital Director, Tiger Brands.

w

Topic: Reach and Relevance. Bridging the Gap Between Traditional and Digital Media

}

11.30 – 11.45

15 mins

Thebe Ikalafeng

Founder and Chairman, Brand Africa and Brand Leadership Group.

w

Topic: Africa: Relevant or Relegated?

}

11.48 – 12.08

20 mins

Ron Thurston
International Speaker
New York, United States

Host, Retail in America.

w

Topic: Retail Pride. Retail Relevance.
Indispensable insight for anyone in retail.

}

12.10 – 12.25

15 mins

Commercial break

w

Screening of iconic ads, good and bad, going back to 1978. With DSTV Media Sales.

}

12.26 – 12.30

1 mins

Welcome to our co-host for the afternoon, Preetesh Sewraj, CEO: The Loeries.

}

12.30– 13.00

30 mins

CMO/CEO Speak
Heidi Brauer and Saks Ntombela.

Heidi Brauer – CMO, Hollard Insurance.
Saks Ntombela – Group CEO, Hollard Insurance.

w

Topic: CEO Buy-in. How to make your Marketing C-Suite Relevant”
A frank discussion between Hollard’s CMO and CEO.

Facilitated by Karabo Songo, Group CEO, Brave Group.

}

13.01– 13.06

5 Mins

Tshego Tshukuswane

Senior Director: Consulting by Kantar, Amsterdam.

w

Five minutes up-close and relevant with Tshego Tshukuswane.

}

13.08 – 13.23

15 Mins

Monali Shah
International Speaker
Nigeria

Head of Integrated Marketing Experiences, Africa, The Coca-Cola Company.

w

Topic: Super RELEVANT topic to follow!

}

13.24 – 13.54

30 mins

Commercial break

w

Screening of iconic ads, good and bad, going back to 1978. With DSTV Media Sales.

}

13.56– 14:26

30 Mins

Ben Williams
International Speaker
New York

Global Chief Creative Experience Officer, TBWA Worldwide.  

w

Topic: Super RELEVANT topic to follow!

Followed by live Q&A with Luca Gallarelli, TBWA South Africa

}

14:28– 14:43

15 Mins

Buli Ndlovu

Executive: Retail and Business Banking Marketing, Nedbank.

w

Topic: Super RELEVANT topic to follow!

}

14.45 – 15.00

15 Mins

Joeri Van den Bergh
International Speaker
Belgium

Managing partner, InSites Consulting.

w

Topic: Achieving Brand Relevance
with Gen Z.

}

15.02 – 15.32

30 Mins

Tyrona Heath
International Speaker
New York

Director, Market Engagement, The B2B Institute at LinkedIn.

w

Topic: How Relevant Buying Situations Determine Brand Sales 

Followed by live Q&A with Warren Moss Founder & CEO, Demographica.

}

15.33– 15.43

10 mins

Commercial break

w

Screening of iconic ads, good and bad, going back to 1978. With DSTV Media Sales.

}

15.45 – 16.00

15 mins

Scott Thwaites
International Speaker
United Arab Emirates

Head of Emerging Markets at TikTok Global Business Solutions.

w

Topic: Don’t just make ads, make TikToks: Understanding how TikTok is relevant for your brand.

}

16.02 – 16.17

15 mins

Mathe Okabe

CEO, Association for Communication and Advertising (ACA).

w

Topic: The Relevance Effect.

}

16.19 – 16.34

15 mins

Bernice Samuels

Group Marketing Executive, MTN Group.

w

Topic: Relevance – Neurons and Narratives.

}

16.36 – 16.46

10 mins

Dale Hefer with
Khensani Nobanda

Dale Hefer
CEO IMC.

Khensani Nobanda – Group Executive: Marketing and Corporate Affairs, Nedbank.

w

Bursaries and conference close.

BONUS SPEAKERS

Clinton Middleton

Clinton – CEO, GrowThrough.

w

Topic: Super RELEVANT topic to follow!